חשד לתהליך תופס מקום אקזופיטי

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

06/03/2015 | 13:51 | מאת: iris

היי היום חזרו תוצאות הסיטי של אמי, חשוב לציין כי לא מזמן עברה 2 ניתוחי מוח הקרנות וכימו בגלל גידול דרגה שלוש במוח, בסיטי בטן כתוב כי יש רושם לתהליך סולידי hu 37 מעט אקזופיטי קוטרו עד2.3 ס"מ (באבחנה מבדל של הסתדות זו גם אבן זעירה בגביע הצמוד) התבקשנו לעשות סיטי תלת פאזי... אשמח לדעת בנתיים מה זה אומר? מה החשד?

שלום רב, לפח תיאורך מדובר בממצא כלייתי לא גדול שמחייב מעקב בשלב זה. לא נראה לי שלאור תאורך צריך לעשות משהו נוסף אלא אם כן אמך סימפטומטית בברכה דר ברגר

מנהל פורום סרטן כליה