התרופה אופדיבה

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

31/12/2014 | 10:40 | מאת: אילן

רציתי בבקשה לשאול האם התרופה אופדיבו שנכנס לסל התרופות יכול לעזור בעתיד לסרטן כליה גרורתי.ראיתי בתשובות הקודמות שלך בפורום הזה שלך שאתה רואה אפשרות עתידית שהתרופה קיטרודה יכולה לעזור לסרטן גרורתי של הכליה.יש תקווה??????

שלום רב, שתי התרופות בהחלט יכולות לעזור. בעתיד הקרוב צפוי להפתח אצלנו מחקר שמשלב בין אופדיבה וירבוי Nivolimumab + Ipilimumab במטופלים עם סרטן כליה גרורתי שטרם קיבלו טיפול תרופתי. אנחנו צופים תוצאות מרשימות בברכה דר ברגר

23/06/2015 | 11:42 | מאת: יסמין

מה ההבדל בין שתי התרופות - קיטרודה ואופדיבה ? מי יותר טובה ויעילה , מבחינת מחקרים ותוצאות !

מנהל פורום סרטן כליה