התגלה בבדיקת סיטי גידול בכליה

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

10/03/2019 | 10:15 | מאת: אייבי

שלום בסי טי גילו גידול בכליה בתהליך גושי אפסט לטרלי עם הסתיידות עובר האדרה גודל כ -3*3 אין בפיענוח נתוני צפיפות לדברי הרופא זה 70 % סרטני האם זו הסטטיסטיקה? האם כדאי לעשות ביופסיה לפני ניתוח? האם במקום ניתוח אפשר לעשות קריותרפיה? תןדה

שלום רב, כדאי להפנות שאלות אלו לאורולוג מומחה בתחום. אני אונקולוג. באופן כללי בד"כ אם יש חשד גבוה לממאירות ניגשים ישר לניתוח ללא ביופסיה על קריותרפיה יש פחות מידע בברכה

מנהל פורום סרטן כליה