שאלה כללית לגבי גידול ?????

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

06/11/2017 | 23:19 | מאת: ארז

שלום . אבי בן 87 סיעוד דימנטי התחיל לו מלפני יומיים דם בשתן ממש אדום לקחנו אותו למיון שם ממש לא היה להם איכפת ממנו ושלחו אותנו הביתה לאחר שטיפת כיס השתן שלא עזר כלום. הזמנתי לו הביתה בדיקת אולטראסנד ונאמר לי לפי המפענח שכנראה מדובר בגידול של 7.5 סמ ופשוט לא ניתן לעשות כלום בגלל מצבו הרפואי שגם ככה גרוע . שאלתי 1 האם הדימום זה מגיע מהגידול 2 וכמה זמן אפשר לחיות ככה עם שתן דמי תמידי כי ממש קשה לנו לראות את זה תודה רבה

שלום רב, את באמת מתארת סיטואציה מאד קשה. הגידול בהחלט יכול לגרום לדימום. הטיפול הטוב ביותר זה פרוצדורה אורולוגית של הוצאת הגידול מבפנים. אלטרנטיבה אפשרית אחרת שהיא פחות יעילה זה הקרנה חיצונית לשלפוחית. לדעתי למרות מצבו הרפואי הקשה, לא מגיע לאבא לסבול וצריך למצוא דרך להקל עליו. גם אם הוא דמנטי וסיעודי. הייתי שוקל לעשות את אחת מהפעולות שציינתי לצורך הקלה על התסמינים בברכה

מנהל פורום סרטן כליה