סרטן כליות גרורתי וטיפול במחקר

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

15/06/2017 | 20:05 | מאת: אוסי

שלום רב אימי עברה ניתוח הוצאת כליה לפני כחצי שנה עקב גידול סרטני , בסיטי ראו כתמים קטנים בריאה ונאמר לנו להיות במעקב , לפני שבועיים וחצי הסיטי הראה שהסרטן התפשט גם לריאה השניה והכתמים גדלו ככה שהמחלה מתקדמת הציעו לנו להיכנס למחקר בבלינסון "אבלומאב עם אינלייטה או סוטנס כטיפול קו ראשון" היא עכשיו בבדיקות לראות שמתאימה ואם כן תתחיל את הטיפולים שם בעוד כשבועיים. השאלה היא האם אתה ממליץ על הטיפול הזה? האם לא מסוכן שהיא לא מתחילה במיידית תרופות? זה מתפשט בינתיים ואנחנו בלחץץץ תודה מראש

שלום רב, להערכתי אין שום סכנה בהתחלת הטיפול שבוע שבועיים מאוחר יותר והכניסה למחקר הינה החלטה נכונה מאד בברכה

27/06/2017 | 20:48 | מאת: אוסי

אז היום הוגרלה ההחלטה וקיבלנו לצערי סוטנס ולא את התרופה הנסיינית האם עדיין יש תועלת לאימי מלהשתתף במחקר האם ידוע בוודאות שהתרופה השניה יותר טובה? האם יש דרך להשיג אותה באופן פרטי דרך ביטוח פרטי? אני עובדת עצות, חוששת מאוד לגורלה של אימי אולי יש טיפול טוב יותר שאתה מכיר במקום כלשהו בעולם? תודה

מנהל פורום סרטן כליה