PROPECIA

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

10/01/2013 | 22:29 | מאת: יניב

הי אני בן 41 נטלתי 9 שנים פרופסיה למניעת התקרחות גברית. השער לא צמח לא נהיתה לי בלורית אך השיער לא נשר.מקדימה -היכן שהשיער מאוד דליל לא צמח כלל.עשיתי הפסקה מלאה של שנה ניסיתי רק מינוקסי אך היתה דלילות רבה(השיער גם לא נשר) אני בדילמה כי ככל שהגיל עולה אני מפחד מסרטן הערמונית וההקשר שלו לפרופסיה.רציתי לדעת האם אני יכול לחזור לפרופסיה? הPSA שלי נכון להיום 0.28 ,בנוסף שמעתי שישנם ניסויים קלינים של חברה ישראלית בשם הייר סטטיק, שמדובר על זריקות של קווצות שיער ? בכלל מעניין אותי לאור הנתונים שהצגתי איך אני ממשיך?יש חלופות צמחיות לפרופסיה? אני לא מעונין בהשתלות שיער כי ראיתי 2 ידידים שזה נכשל לחלוטין, אך היתי רוצה לדעת לגבי הנושאים שהעלתי

04/02/2013 | 16:41 | מאת:

יניב שלום רב, לגבי הפרופסיה, זו שאלה שכדאי לפנות איתה לרופא הבית, למרות שמעל גיל 40 יש סיכוי שהערמונית יכולה להיות מוגדלת והפרופסיה תקטין אותה. לגבי פתרון לבעייתך, השתלות שיער בשיטה שלנו, שיטת ה-NHI, שונות בתכלית מההשתלות המסורתיות. כדאי ואף רצוי להגיע למרפאתנו "לייזר קומפני" ולשמוע חוות דעת מקצועית בנושא.