הסרת נגע באף

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

27/06/2015 | 12:40 | מאת: דני

היי, עברתי ניתוח להסרת נגע באף לפני כשנתיים וחצי. התפתחה צלקת מכוערת ולבנה ושקועה קלות ברדיוס של כ -0.75 סנטימטר. האם יש משחה שניתן להמליץ עליה שתפחית את הצבע הלבן או תמלא את החור שנוצר? דני

27/06/2015 | 17:34 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, לא ניתן לההעלים את הצלקת, אך ניתן לשפר את מראה הצלקת על ידי טיפול בלייזר. הטיפול בלייזר מעודד יצירה של קולגן חדש כך שהצלקת נראית פחות עמוקה. ניתן לפנות לפגישת יעוץ במרכז המשולב לאסתטיקה טלפון 6972424 בהצלחה!

27/06/2015 | 18:15 | מאת: דני

ומה לגבי הצבע הלבן? האם יש אפשרות להתאים לצבע המקורי של העור?

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה