כוויה בעור הפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

25/12/2012 | 07:59 | מאת: שיר

שלום, אמש הסרתי שיער באזור השפם ולאחר מכן בלי יותר מדי מחשבה מרחתי את הקרם הטיפולי שלי לאקנה - retin a. בדיעבד כמובן שלא הייתי צריכה לעשות זאת אבל כיוון שעשיתי זאת קמתי עם עור אדום ומגורה מאוד ונראה שגם עם כוויה שטחית בכל אזור השפם. כיצד ניתן לטפל באופן מהיר באזור ברמת עזרה ראשונה ושיקום העור? השאלה קצת דחופה תודה רבה

31/12/2012 | 08:58 | מאת: ד"ר צבי סגל

ניתן להשתמש בתכשיר למריחה כמו קרם ביאפין לאזור המגורה. במקביל לתאם תור לבדיקת רופא כדי לאבחן ולקבל טפול פרטני לבעיה.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה