שלבקת חוגרת

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

23/12/2012 | 15:28 | מאת: אני

יש לי שלבקת חוגרת, התפרצץ לפני כחודש וחצי בערך. כבר אין לי שלפוחיות אבל עדיין יש כתמים על העור באזור שזה התפרץ שזה המפשעה בצד ימין והרגל שצמודה לה בעיקר בחיבור ביניהם ובקצה של הישבן כלפי מעלה. עדיין סובלת מכאבים ואם אני הולכת כמה דקות אח"כ הכאבים ממש חזקים. כשנחה פחות כואב. במקביל קצת לפני שהתפרץ יצא לי בעין דלקת שחשבתי אותה לשעורה (גם רופאת העיניים חשבה כך), אך זה לא עבר כבר כמעט חודשיים והעין למטה נפוחה (זה בא מבפנים). הסתבר לי השבוע שעוד מישהי שחלתה בזה גם לה יש אותו הדבר בעין לכן אני חושבת שאולי זה קשור, אשמח לחוות דעתך. דבר נוסף הרופא שהייתי אצלו (עור), אמר שהמחלה הזאת לא חוזרת ולא עושים טיפול מונע, לעומת זאת הבנתי מאנשים שכן עושים טיפול מונע ושהיא חוזרת רק אם פחות כאבים - אודה לך על הבהרתך. אני

24/12/2012 | 22:33 | מאת: ד"ר צבי סגל

לכותבת שלום איני יודע ממה את סובלת בעין ואיני יכול לחוות דעה לגבי הקשר לשלבקת חוגרת. התופעה הזו(שלבקת חוגרת) עלולה להופיע פעם אחת בחיים אך היו מקרים נדירים בהם הופיעה שוב

25/12/2012 | 00:34 | מאת: אני

העין נפוחה למטה ושאני מסתכלת פנימה יש כמו בלוטה כזאת שנראית דומה לשלפוחית של השלבקת. מקווה שזה לא יחזור. בכל מקרה ביום חמישי יש לי תור לרופא עור לחוות דעת נוספת, קיוויתי לקבל פה עוד דעה בנושא העין. תודה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה