בעיית קשקשים וחצ'קונים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

22/12/2012 | 23:56 | מאת: חייל

קשקשים: הביאו לי מלא סוגי שמפו כגון: סבוסל,צטרימיד,קסמיאול ואלפוסיל. אני משתמש בהם זמן רב ואין תועלת,עדיין הראש עם קשקשים,שורף,אדום ומגרד. הבנתי שאפשר רק להרגיע את העור ואין לזה טיפול סופי...מה עושים? חצ'קונים: השתמשתי בכל מיני משחות למניעתם אך הם אינם נעלמים. כרגע הצבא רוצה לעשות לי בדיקות דם כדי לבדוק אם הכבד שלי יכול לקחת ראקוטן. כדאי לקחת ראקוטן? הבנתי שזה לא בריא במיוחד. מה עושים? אשמח לתשובה מנומקת כי אני אבוד עצות,תודה רבה! :)

24/12/2012 | 22:29 | מאת: ד"ר צבי סגל

לכותב שלום התאור שנתת כללי מדי ואינו יכול לתת מענה איזה טפול יועיל לך . רואקוטן יכול לסייע במקרים של אקנה וגם במקרי סבוראה אך בדרך כלל נותנים אותו במקרים בינוניים או קשים של אקנה . אני מציע לפנות שוב לרופא עור כדי לקבל התיחסות מפורטת למצבך והסבר מפורט על אפשרויות הטפול.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה