שאלה לגבי כתם לידה וטיפול בהסרת שיער בלייזר

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

27/01/2015 | 22:35 | מאת: דוד

שלום דוקטור מיכל. יש לי כתם לידה באיזור החזה קצת מעל, שנולדתי איתו, יחסית גדול מאוד כהה בהשוואה לצבע גוף(חום כהה) השאלה שלי היא האם במהלך טיפול במכשיר הסרת שיער בלייזר, יש אפשרות ליצור נזק כלשהו? ואם כן מה הנזק? כאשר היא עוברת עם המכשיר של הלייזר יש כאב יותר חד מאשר בשאר הגוף.

31/01/2015 | 18:10 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, במקומות המטפלים בהסרת שיער, אמורים להכיר את הנחיות הבטיחות בלייזר בו משתמשים. באופן כללי, מומלץ לכסות את כתם הלידה בעת הטיפול בלייזר להסרת שיער. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה