פוניקולוזיס

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

02/11/2014 | 23:28 | מאת: מוטי

שלום רב מזה כ 3 שנים לערך אובחנתי שאני ראשי לשאת בתאר בעל פוניקולוזיס על הקרקפת התחילו טיפול מאד ממושך של מינוציקלין , עזר לתקופה קצרה מאד . ואז התחלתי טיפול עם פוסידין שוב לתקופה של מעל שנה ללא שיפור או העלמות המחלה . כרגע אני מטופל עם ראוקוטאן 80 מג ליום ללא שום שיפור משמעותי , ואף לעיתים החמרה . אני ממש מיואש מהמצב הייתי שמח להעלות תמונה אך אין כאן אפשרות אנא עזרתכם תודה מוטי

03/11/2014 | 12:51 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, ממליצה לפנות לרופא עור. במידה ורואקוטן ומינוציקלין אינם עוזרים יש צורך בטיפול סיסטמי אחר. יש צורך בהשלמת תרבית מהנגע ולעיתים ביופסיה מהקרקפת לאבחון נכון. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה