צלוליט

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

06/12/2012 | 16:18 | מאת: גילי

שלום, היות והפורום עוסק ברפואת עור מצאתי לנכון לשאול כאן האם ישנו טיפול בצלוליט (אותם גבשושיות בשכבות העמוקות יותר של העור)שנחשב ליעיל? ראיתי שהרבה רופאים פרטיים פתחו קליניקות עם מכשיר שעובד על גלי רדיו והוא מפרק את תאי השומן וגורם לטשטוש הצלוליט.. האם אפשר לטפל באופן זה? האם יש פתרונות שהינך מכיר לטיפול בבעיה ז? אני שוקללת ברצינות לעבור טיפולים אך לא רוצה לבזבז את כספי לשווא בטיפולים שאינם באמת מועילים תודה מראש..

10/12/2012 | 10:02 | מאת: ד"ר צבי סגל

גילי שלום למיטב ידיעתי הטיפולים בצלוליט מחייבים סדרות ממושכות של טפולים, שמירה על משקל גוף תקין ופעילות גופנית. איני בטוח כי המכשיר מסוגל להעניק לך את התוצאה הרצויה מבחינתך וגם אם יש שיפור איני משוכנע כי התוצאה תקפה לפרקי זמן ממושכים. בכל מקרה אני מציע להתיעץ ברופא מומחה בעל ניסיון בהפעלת המכשיר ולהגיע לרמת ציפיות סבירה בהתאם להסבריו.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה