רפואת עור

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

29/07/2014 | 16:51 | מאת: rivka

היי , מיזה המון זמן אני בעסקי הפרונקלים - כלומר כול כמה זמן הם צצים לי ומשאירים צלקות בלכתם כאלו שליבם בצבע שחור ומסביב אדום , אני נושקת לגיל 40 ומתה כבר ללבוש חצאית יפה ולצאת לחברה והצלקת לא עוברת { הם באזורי המפסעה ובת השחי} משחות אנטיביותיקות לא עוזרות לצלקת . הבנתי שיש משחות להבהרת העור או פילינג רפואי שמכינים על יד, הרופא עצמו .האם זה יעזור לבעיה שרצה כבר קרוב לעשור . בבקשה עם תוכלי לשלוח לי תשובה .נ.ב. אשמח לקבועה טור ליעוץ רפואי בתשלום

03/08/2014 | 12:58 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, רושם כי את סובלת ממחלה שנקראת הידראדניטיס סופורטיבה. מחלה זו מערבת את הבלוטות האפוקריניות בבתי השחי והמפשעה. המחלה מתאפיינת בנגעים רגישים, מפרישים שמותירים צלקות לא יפות. ממליצה לפנות לרופא עור. את יכולה לפנות למרפאת כיבים בבית חולים אכילוב או מרפאת הידראדניטיס על ידי הפניה מרופא מטפל וטופס 17.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה