Ret-Avit לטיפול בפיגמנטציה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

26/10/2016 | 16:31 | מאת: תמי

שלום לך. רופא עור נתן לי Ret-Avit 0.025% לטיפול בפיגמנטציה בפנים למשך חודשיים והנחה אותי למרוח פעם ביום (בלילה) ולהיזהר מחשיפה לשמש בעת הטיפול. אשמח לדעת תוך כמה זמן אני יכולה להתחיל לראות שיפור במראה הכתמים כדי לדעת אם זה עובד או לבקש מהרופא משהו אחר. בנוסף, אשמח לדעת אם יש הנחיות נוספות לשימוש. תודה מראש.

28/10/2016 | 18:05 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, רטין A בלבד אינו מספיק לטיפול בפיגמנטציה. לרוב יש צורך בשימוש בתכשירי הבהרה. תכשירי הבהרה- מבוססים על "נוסחת גליקמן" , נוסחה זו מבוססת על חומרים המדכאים את ייצור המלנין כגון: הידרוקינון, חומצה קוג'ית, חומצה אזלאית בשילוב עם חומרי מקלפים ונגזרות שונות וחזקות של ויטמין אי. בנוסף ישנו מרכיב אנטי דלקתי כדי למנוע גירוי יתר. חשוב לציין כי תכשיר ההבהרה מותאם אישית למטופל על פי גוון העור ורמת הפיגמנטציה לתקופה של כשלושה חודשים. רקיחה זו מגבירה את הרגישות לשמש, לכן מומלץ למרוח בלילה ולהקפיד על שימוש במסנן קרינה. בנוסף, קיים היום מגוון רחב של תכשירים קוסמטיים של חברות טיפוח שונות. הללו מבוססים על חומצות עדינות, ויטמין אי, ויטמין סי וחומצה אזלאית, ויעילים במקרים קלים של פיגמנטציה. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה