נקודות אדומות מתחת לעיניים אצל תינוקת

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

03/12/2012 | 13:24 | מאת: רותם

שלום רב ביתי בת 8 חודשים, יש לה כבר כמה חודשים נקודות אדומות מתחת לעיניים, הנקודות נחלשות ומתחזקות. לפעמים בקושי רואים אותן ולפעמים זה נראה כמו ממש פס אדום חזק - אפילו כמו פנס. לפעמים זה שטוח לגמרי ולפעמים טיפה בולט (הנקודות עצמן). כל רופא כמובן אומר שזה משהוא אחר, אחד אמר שזה המנגיומה, אחד אלרגיה ואחד שזה אסתמה של העור. אני די אובדת עצות. אשמח לחוות דעתך. תודה

04/12/2012 | 07:59 | מאת: ד"ר צבי סגל

לכותבת שלום מובן שאיני יכול לאבחן פריחה בלי שאראה אותה. אני מתרשם כי התופעה אינה מאפשרת תשובה חד משמעית מאחר וקבלת תשובות שונות מרופאים שונים. לפיכך אני מציע להתיעץ עם מומחה עור ילדים כי ניסיונו בבעיות עור ילדים עדיף על פני רופא עור כללי. ניתן לבדוק בקופה מי הרופא שמשרת את מבוטחי הקופה. בברכת בריאות ורפואה שלמה דר. צבי סגל

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה