אצבעות שורפות לא יודעת מה לעשות

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

11/08/2016 | 14:43 | מאת: ליאת

שלום רב , לאחרונה יש לי תופעה בלתי מובנת ומדאיגה אותי.(לא כל יום) בשעות אחר הצהרים כשאני נוגעת עם אצבעות ידי על פניי אני מרגישה מן צריבה ,הפנים שורפות לי. כשאני מכניסה את אצבעותיי לפי אני מרגישה צריבה בקצה הלשון כאילו אכלתי פלפל חריף. כמובן לא נכנס לפי פלפל ולא התעסקתי כלל בידיי עם פלפל חריף. מכיון שזה מופיע ללא הודעה מוקדמת אני מפחדת לגעת בנכדתי התינוקת. מה עושים , מודאגת.

13/08/2016 | 18:18 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, רושם כי הנך סובלת מנוירופתיה היקפית המתבטאת בחוסר תחושה, עקצוץ זמני, רגישות למגע או חולשת שרירים. ממליצה לפנות לנוירולוג להמשך בירור. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה