סדקים וחתכים בעור כף היד

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

14/12/2020 | 21:25 | מאת: דנה

שלום רב התחלתי לסבול לאחרונה מעור מאוד סדוק ומעין חתכים שמופיעים על אצבעות כף היד. ממש נראה ומרגיש כאילו נחתכתי. זה מחמיר כשמזג האוויר קר ויבש. אשמח לאבחון ו/ או המלצות לטיפול

17/12/2020 | 10:12 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

תיארת תסמינים מאוד נפוצים בתקןפה זו, גם מאחר ובתקופה זו העור נוטה להיות יותר יבש, וגם לאור חיטוי הידים / שטיפות ידים חוזרות בשל נגיף הקורונה. ממליצה לגשת לרופא עור. לאחר בדיקה ככל הנראה תקבל המלצה לשימון עור תדיר עם קרם לחות. לפי חומרת הבעיה ובמידה ותשלל פטרת בבדיקה יתכן וימליצו גם על טיפול סטרואידלי מקומי. בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה