גבשושיות בעור באזור המצח והלחיים.

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

11/11/2020 | 21:15 | מאת: לנה

בת 25. בחצי שנה האחרונה אני סובלת מגבשושיות בעור המצח והלחיים. לא מוגלתיות או אדומות. (מצורף תמונה) ניסיתי - - אדפרין שרשמה לי רופאת עור. - סבון פנים וקרם לחות שמכילים חומצה סליצילית. - להפסיק להתאפר. אציין שלא שיניתי דבר בתזונה/שגרת טיפוח/אמצעי מניעה. נראה לי שיש שיפור מסוים לאחר הוסת אך לא בטוחה ובכל מקרה לא טוטאלי/משמעותי. אשמח לדעת ממה זה אולי נגרם ודרכי טיפול אפשריות. תודה רבה!

20/11/2020 | 07:22 | מאת: ד"ר יובל הילרוביץ

היי, נראה כי יש צורך לאבחן את הבעייה ממנה את סובלת, כך ניתן להתאים טיפול יעיל יותר. מוזמנת למרפאתנו לבדיקה 03-6973585

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה