צריבת מיליה במחט חשמלית

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

26/10/2020 | 18:36 | מאת: דנית

היי, הייתה לי מיליה ממש ממש קטנה(אפילו לא בגודל של מחט). הרופא עור צרב לי אותה עם מחט חשמלית ןכרגע נראה שיש שם סימן פי 10 מהגודל שהיא הייתה אם לא יותר ונראה עמוק. כרגע יש עדיין גלד שהתחיל קצת להתקלף(עברו 8 ימים מהצריבה) ואני ממש לחוצה שהולך להישאר לי שם סימן רציני אפילו שהמיליה הייתה מניטורית. האם יש סיכוי שלא תישאר צלקת ומה ניתן לעשות?

08/11/2020 | 15:04 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

לאחר טיפול במחט חשמלית בהחלט יכולה להשאר צלקת. ממליצה לגשת לרופא שטיפל בך לקבל המלצות להמשך טיפול. בכל מקרה לכל צלקת חדשה אנו ממליצים להמנע מחשיפה לשמש, להקפיד על שימוש בקרם הגנה ולמרוח קרם לחות / ג׳ל מבוסס על סיליקון כגון קלוקוט. בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה