הופעת קמטים לראשונה, באיזה גיל?

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

22/10/2020 | 23:40 | מאת: מיריאל

נכון שזה אינדווידואלי ותלוי בהמון גורמים, אבל בממוצע, באופן כללי, באיזה גיל בדרך כלל מתחילים הקמטים, ומה מומלץ לעשות כדי להמנע מהם (ככל האפשר)? מעבר לדברים הברורים של קרם הגנה, המנעות משמש, שתיית מים וכאלה.. אם יש

25/10/2020 | 12:08 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

מאוד תלוי בסוג העור, איכותו, גוון, חשיפה לשמש וחשיפה לגורמים סביבתיים נוספים כמו עישון. ממליצה לגשת לבדיקת רופא במרכז המשולב לאסתטיקה לייעוץ, בו יוכלו על פי סוג העור ומצבו להמליץ על טיפול מתאים. ניתן לתאם תור ב03-6972424. בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה