כתמים לבנים וזרמים בעור

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

01/10/2020 | 14:47 | מאת: רינת חובב

שלום, אני חווה בתקופה האחרונה סימפטומים מוזרים ואשמח להתייעץ לגבי זה.. יש לי כתמים בהירים בעור שבאים והולכים, ברגע שכתם מופיע יש מאין תחושה של אלחוש, כאילו המקום קצת רדום, לעתים אם אני לוחצת על המקום יש תחושה של זרמים עדינים.. זה מופיע בבטן וברגל שמאל באותם המיקומים כל הזמן. ממה זה יכול להגרם? תודה רבה מראש! רינת

08/10/2020 | 08:32 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

ממליצה להגיע לבדיקת רופא עור, יש המון סיבות להופעת כתמים בהירים על העור ולא ניתן לדעת מהי הסיבה ללא בדיקה גופנית. בנוסף, יתכן ותופני לבדיקת נוירולוג לאור הזרמים שאת מתארת. ממליצה לקבוע תור לרופא עור בהקדם. בהצלחה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה