טיפולי פותוטרפיה לעור

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

10/09/2020 | 18:52 | מאת: משה

שלום רב, אני אובחנתי באבחנה של בין MF לפאראפסוריאזיס. עברתי שתי ביופסיות וTCR אך אין עדיין אבחנה. עשיתי 40 טיפולי פותוטרפיה שהביאו להפוגה כמעט מלאה ונשאר לי עוד 10 טיפולים לכמה קטמים שעוד לא ירדו. הגוף שלי כמעט נקי והרופא אמר שאחרי שהכל יירד מפסיקים את הטיפולים לגמרי. רציתי לשאול האם זה נכון להפסיק או שצריך להמשיך טיפול מניעתי של פעמיים בשבוע ואז פעם ואז פעם בחודש? כי לא הייתי רוצה שהכל יחזור ברגע שאפסיק אשמח לעזרה תודה מראש.

13/09/2020 | 12:40 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

ממליצה לקבוע תור למרפאת לימפומות של העור בבית חולים איכילוב. שם לאחר עיון בתיק הרפואי בשילוב עם בדיקה גופנית יוכלו להמליץ על המשך טיפול נכון שמתאים עבורך. במרפאה זו עובדים רופאים המומחים בMF שיוכלו להמליץ לך על טיפול כעת וגם יוכלו להמשיך לעקוב אחרייך בעתיד. ניתן לקבוע תור ב03-6974000 - מרכז זימון תורים או ב03-6973585 - מזכירות מרפאות עור. בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה