צריבה בקליטוריס בוולווה ובפי הטבעת

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

28/08/2020 | 10:24 | מאת: דנה

שלום סובלת מצריבה בקליטוריס בוולווה בפי הטבעת יברתי ביופסיה זה מגביר הצאיבה שום משחה לא עוזרת לא עזרקאין לא בטקורטן לא פרוקטו גליבונל לא דרמובט לא דרמקומבין מה עליי לעשות איך ניתן להפסיק הצריבה כל גז צורב ויש הרבה כל יציאה כל אכילה גם ללא אוכל יש לי בעיות עצירות שלשולים

06/09/2020 | 07:35 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

דנה היקרה, ליכן סקלרוזיס הינה מחלה מאוד לא נעימה וחשוב שיטפל בך רופא שמכיר את התופעה. בבית חולים איכילוב ישנה מרפאה משולבת של עור ונשים. הרופאת עור האחראית עלייה היא ד״ר נועה ריץ. אמליץ לך לקבוע תור למרפאה זו. ניתן דרך מוקד זימון תורים בטלפון 03-6974000 או במרפאות עור 03-6973585. חשוב שתצייני שאת רוצה לקבוע תור למרפאה משולבת של רופא עור ורופא נשים יחד, לד״ר ריץ. בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה