בדיקות מעבדה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

24/08/2020 | 13:03 | מאת: עידו

ד״ר בר-אילן שלום, אני בן 26, לא מזמן ביקרתי אצל רופא העור וביקשתי הפניה לבדיקות למחלות מין מכיוון שמעולם לא נבדקתי. ציינתי בפני הרופא שאני פעיל מאוד מינית ולא תמיד אני משתמש בהגנה ובגלל זה אני מעוניין להיבדק אך הוא אמר לי שכל עוד אין תסמינים כלשהם אין צורך להיבדק. האם זה נשמע סביר? מבדיקה באינטרנט ראיתי שאפשר להיות חולה באיידס מבלי לדעת, האם זה נכון גם לגבי מחלות נוספות?

24/08/2020 | 14:47 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

ניתן לגשת לרופא עור וגם לרופא משפחה ולבקש הפנייה לבדיקות למחלות מין. בהדזמנות זו אדגיש את החשיבות לקיום יחסים מוגנים בלבד. בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה