פריחה וגרד בכול הגוף

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

23/08/2020 | 12:49 | מאת: חיה1951

שלום. אני נוטלת קומדין קבוע ושבוע שעבר רופאת המשפחה נתנה לי כדור אנטיביוטיקה נגד דלקת בשריר היד, ברקסין . התרופה עשתה לי פריחה וגרד בכול הגוף שלא עוברת (גם אחרי שאני מקבלת תרופות פקסופנדין ופרדניזון כבר 3 ימים נגד פריחה) מה עליי לעשות ? איבדתי עיצות וזימון תור לרופא עור רק לנובמבר

24/08/2020 | 10:27 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

יש לפנות לבדיקת רופא עור דחופה, ניתן לקבל הפנייה מרופא משפחה. במקרים מסויימים תגובות לתרופות עלולות לגרום לפריחות מסוכנות ולכן יש ללכת להבדק על ידי רופא עור / רופא משפחה עוד היום. בהצלחה,

24/08/2020 | 10:39 | מאת: אילה

לא מצליחה לשלוח שאלה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה