הזעה יתר יום ולילה בכל הגוף

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

08/08/2020 | 17:17 | מאת: פנסיונרית

מי זה כמה חודשים אני סובלת מהזעה נוראית ביום ובלילה בכל הגוף ופנים . אני בת 74 בין התרופות שאני מקבלת שיש להם תופעות לוואי הזעה הם לטרוזול וסרוקסת אבל אני מקבלת אותם הרבה זמן. אנא תעזרו לי תודה מראש

11/08/2020 | 07:47 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

יש מספר סיבות שעלולות לגרום להזעת יתר לרבות מחלות סיסטמיות. יש לגשת בדחיפות לבדיקת רופא משפחה שיקבל את כל הפרטים, יבצע בדיקה גופנית מלאה כולל גודל כבד וטחול, בלוטות לימפה ויפנה אותך לביצוע בדיקות. מאחר וההזעה הופיעה בפתאומיות חשוב לוודא שהמקור הוא לא סיסטמי (כלומר שאין מחלה שגורמת להזעה). בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה