שטפי דם קטנטנים ברגליים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

30/07/2020 | 16:49 | מאת: שירי

אני בת 35 .לפני כשנה התחילה אצלי תופעה שמופיעים לי שטפי דם קטנטנים ברגליים בצבע אדום חום במקום מצומצם למשל 3-4 סמר כל פעם במקום אחר ברגל בדכ בצד של הברך. הם נעלמים תוך יום יומיים הוםכחם מאדום לחום בהיר ונעלמים.ספירת דם תקינה. יש תקופות שזה בקושי מופיע ויש תקופות שכל יום שטפי דם במקומות מסוימים לעולם לא כפריחה על כל הרגל אלא נקודתי. האם זה נשמע כמו מחלת עור כלשהי?

11/08/2020 | 07:53 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

לא ניתן לדעת לפי התיאור. ממליצה לפנות לבדיקה בעת הופעת הפריחה. בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה