נקודה כהה ורכה 3ממ' על הפין (מצ"ב צילום)

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

28/07/2020 | 15:36 | מאת: rubi

שלום רב, מזה כשנה בערך יש לי נקודה כהה על הפין (באמצע האורך) היא רכה ולא ממש מורגשת בדרך כלל, אבל לאחר קיום יחסי מין היא קצת רגישה. מאז שהופיע נראה שהיא לא ממש גדלה אבל גם לא עברה. אני מצרף צילום מוגדל במיוחד (X500), קבעתי תור לרופאת עור אבל הוא עוד כחודש ובכל זאת אשמח לקבל חוות דעת האם זה דורש טיפול מהיר יותר, וגם האם אני צריך לחשוש מלהדביק במשהו את בת הזוג החדשה שלי. אשמח לדעתך. תודה

29/07/2020 | 13:22 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

לא ניתן לאבחן שומות על ידי תמונות. יש לגשת בהקדם לבדיקת רופא עור. ניתן לקבל הפנייה לבדיקה דחופה על ידי רופא משפחה. בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה