תרכובת גליקמן וחומצה גליקולית

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

26/07/2020 | 02:21 | מאת: מאיה39

שלום, יש לי מלזמה כנראה בגלל גלולות שאני לוקחת( כרגע לא יכולה להפסיק). ניסתי 3 טיפולי לייזר והבהירו טיפה. אני משתמשת כרגע בתרכובת גליקמן פעם בשבוע וחצי כי היא עושה לי כתם אדום בפנים שאח"כ מתקלף. השאלה שלי: האם אפשרי להשתמש בטונר של פיקסי שמכיל 5% חומצה גליקולית לפני, או שצריך לחכות כמה ימים אחרי שמרחתי את המשחה? תודה.

29/07/2020 | 14:35 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

עדיף לא לשלב בין השניים, לרוב משתמשים בגליקמן בתדירות יותר גבוהה. ממליצה לגשת לייעוץ במרכז המשולב לאסתטיקה בבית חולים איכילוב לקבלת ייעוץ והמלצות לטיפול במלזמה. ניתן לקבוע תור בטלפון 03-6972424 בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה