פריחה בעור לאחר מקלחת

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

24/07/2020 | 14:30 | מאת: ליאור חיים

הי,אני בת 20 חיילת לאחרונה אחרי מקלחת שמתי לב שאני מתחילה להתגרד ומופיעות לי מיני נקודות אדומות על הרגליים ,שוקיים,ידיים נקודות קטנות ואדמומיות כל כל העור ,חשוב לציין שהשתמשתי בסבון גוף שאני משתמשת בו כבר 5 שנים. רק לאחר שאני לוקחת כדור לאלרגיה (של טבע) זה עובר..ויום יומיים למחרת אחרי אמבטיה זה חוזר האם זה יכול להיות סרפדת? האם כדאי ללכת לרופא?

24/07/2020 | 20:42 | מאת: א

היי, הייתי ממליצה לך לעשות ניסוי: לא להשתמש בסבון ולראות אם חל שיפור ודבר נוסף לא להתרחץ עם מים חמים מידיי אלא פושרים קרים. אם חל שיפור סימן שזה הסבון.

29/07/2020 | 14:36 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

כן מומלץ לגשת לבדיקת רופא עור לבדיקה.  בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה