קרחת בראש שאובחנה כאלופציה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

19/07/2020 | 14:19 | מאת: אור בר

החלה לי כמו מעין קרחת ואובחן אצלי אלופציה ,אני מטפטפת דרמובט קצת פחות משבוע,..העור נהיה אדום וקצת מתקלף ומגרד אני תוהה אולי מדובר כבר במחלת עור אחרת כגון גזזת

22/07/2020 | 11:50 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

הקליניקה שונה בין אלופציה אראטה לבין גזזת (טינאה קפיטיס). ניתן לוודא על ידי בדיקה שעושים (משטח ותרבית פטרת) אבל ברוב המקרים לא עושים את הבדיקה כי ניתן לאבחן אלופציה אראטה קלינית. ממליצה לגשת לרופא עור לבדיקה, ניתן לקבוע תור למרפאת שיער בבית חולים איכילוב בטלפון 03-6974000. בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה