צפרנים סדוקות ושיעריבש

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

16/07/2020 | 12:52 | מאת: רותי

בת 64 בדיקות דם תקינות ןבכל זאת סובלת מצפרניים מתפצלות ומנשירת שיער ושיער יבש מאד..מה עלי לעשות? אני לוקחת סידן ואבץ

23/07/2020 | 00:40 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

בנוגע לשיער יש לבצע בדיקה גופנית ולעבור על כל הבדיקות שביצעת עד כה, לאחר מכן נוכל לדעת איך להתקדם. ממליצה לגשת למרפאת שיער בבית חולים איכילוב, ניתן לקבוע תור ב: מרכז זימון תורים 03-6974000 מרפאות עור 03-6973585. בנוגע לציפורנים ממליצה להקפיד על שימוש בקרם לחות ומחזק ציפורנים. כמו כן חשוב שתראי את הציפורנים לרופא עור מאחר ויש מספר מחלות עור שעלולות לערב את הציפורנים והשיער יחד. בהצלחה.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה