רגישות/כאבים בקרקפת ונשירה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

13/07/2020 | 12:22 | מאת: שירה

מזה תקופה שאני סובלת מרגישות בקרקפת, לא יכולה לאסוף לקוקו צמוד ולא יכולה לסרק חזק אלא ממש בעדינות. בזמן האחרון זה מאוד החמיר וכיום אני אפילו לא יכולה לאסוף לקוקו חלש מבלי שאני אריש מתיחה חזקה של השיערות וכאבים בקרקפת. אני מרגישה שלא משנה מה אעה גם פזור נותן לי הרגשה כאילו השיערות שלי נמתחות (יש לציין שהשיער שלי הוא קרה כלומר לא ארוך כל כך שגורם לכובד בשיערות). בנוסף יש לי נשירה חזקה (אבל אני חושדת שהנשירה לא קשורה למצב כי כל שנה יש לי תקופת נשירה, ובכל זאת כשהכל מגיע ביחד זה מטריד אותי). אציין שהקרקפת שלי לא אדומה, ללא פצעים ואין לי כמעט קשקשים, אני חופפת 3 פעמים בשבוע ולא שמה תכשירים או מעצבת בחום את השיער. אשמח לקבל חוות דעת ממה הדבר יכול לנבוע, ואילו טיפולים ביתיים יכולים לסייע? תודה רבה

22/07/2020 | 21:43 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

ממליצה לגשת לבדיקה במרפאת שיער בבית חולים איכילוב. שם יהיה ניתן לבצע בדיקה גופנית ואף במידת הצורך להפנות אותך לביצוע בדיקות דם וביופסית קרקפת. ניתן לקבוע תור בטלפון 03-6974000. בהצלחה,

23/07/2020 | 00:06 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

ממליצה לגשת לבדיקה במרפאת שיער בבית חולים איכילוב. שם יהיה ניתן לבצע בדיקה גופנית ואף במידת הצורך להפנות אותך לביצוע בדיקות דם וביופסית קרקפת. ניתן לקבוע תור בטלפון 03-6974000. בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה