עקיצות מרובות ברגליים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

06/06/2020 | 20:04 | מאת: איילת

שלום, לפני כשבועיים נעקצתי ברגליים. הרגשתי זאת מתוך שינה, גירדתי וחשבתי שמדובר בעקיצות יתוש. עם הזמן, כל הרגליים שלי התמלאו בעקיצות עם נקודה אדומה במרכזן ופריחה מסביב. העקיצות מופיעות כמקבץ של עקיצות יחד ולא אחת בודדה. חשבתי שהמצב ישתפר, אך העקיצות לא חלפו: הן הפכו למגרדות ביותר, כואבות, אדומות אף יותר וחלקן התנפחו להראות כשלפוחיות. הלכתי למוקד עזרה ראשונה, אבל גם שם לא ידעו להגיד לי ממה זה נובע. ייתכן שמדובר בעקיצות של פרעושים? תודה רבה לעונים

10/06/2020 | 09:25 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

יתכן שמדובר בעקיצות אך יש עוד מחלות עור שעלולות לגרום לתסמינים דומים. בכל מקרה נשמע שאתה זקוק לטיפול. ממליצה לגשת לבדיקת רופא עור על מנת לקבל אבחון וטיפול. ניתן לקבוע גם במרפאות עור בבית חולים איכילוב בטלפון 03-6974000. בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה