נגע בעור בעקבות עקיצת זבוב החול

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

10/05/2020 | 01:38 | מאת: סער

סובל מלשמיניה בחודשים האחרונים מורח לשקוטן בשילוב עם בטאקורטן ונראה שהדבר לא מסייע. אשמח להתייעצות

03/06/2020 | 21:51 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

סליחה שלא היה מענה עד כה, הפורום לא היה פעיל וחזר כעת לפעילות. ניתן לקבוע תור למרפאה זיהומית במרפאות עור במוסדנו, שם תתבצע בדיקה יסודית, במידה ולא בוצעהקודם לכן תבוצע בדיקה שתוכיח שאכן מדובר בלישמניה ויוכלו לספר לך על כל האופציות הטיפוליות האפשריות. טלפון למוקד זימון תורים באיכילוב: 03-6974000 טלפון ישיר למזכירות מרפאות עור: 03-6973585

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה