פצעי אמפטיגו ממושכים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

30/04/2020 | 22:20 | מאת: יואב

אני בחור בן 20 לפני חודשים בודדים הופיעו לי פצעי אמפטיגו בסנטר ובאזור הפנים- קיבלתי אוגמנטין למשך שבוע 875מ"ג נטלתי כנדרש והפצעים פחתו כמעט לגמרי אבל חזרו שוב לאחר כעשרה ימים מתום השימוש- שוב נטלתי אופטלגין והסיפור חזר- הטבה משמעותית אבל ברגע שהפסקתי- שוב פרצו, מאז במשך כחודש וחצי אני משתמש בסבון פולידין ובמשחת פולידין והפצעים "על אש נמוכה " אבל עדיין ממשיכים, ובימים האחרונים כשהתחלתי להקפיד פחות על שימוש בפולידין נראה שמתחילים שוב להתגבר- מה עלי לעשות?

03/05/2020 | 22:20 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, ממליצה על סבון דרמקסול ומשחת מופירוצין נזלי ( לאף). בנוסף, מומלץ על צפורל במקרה של אימפטיגו ולא אוגמנטין. הקפדה על החלפת מגבות כל מקלחת. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה