רואקוטן ועליה בCPK

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

23/04/2020 | 14:19 | מאת: גלי

שלום רב, בתי בת ה-15 נוטלת איזוטרטינואין (קיורטן) 20 מ"ג מזה 5 חודשים. אני מבצעים ב. דם אחת לחודש. עד כה הכל היה תקין בבדיקה שבוצעה היום יצא ערך ה-CPK 831 U/L.כל שאר הערכים במסגרת הנורמה. האם יש להפסיק את הטיפול בתכשיר? יש לציין שאתמול בערב היא עשתה פעילות גופנית מאומצת. אודה לתשובתך. בברכה, גלי

23/04/2020 | 19:55 | מאת: ד"ר מידן מיכל

ייתכן משנית לפעילות גופנית מאומצת ממליצה להפסיק מספר ימים ולהשלים בדיקות דם וכמובן לא לבצע פעילות גופנית מאומצת. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה