צלקת בפנים עקב חבלה אתמול

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

03/03/2020 | 10:58 | מאת: מיה

שלום רב דר אתמול נפל עליי ארון הזזה ופצע לי את הפנים , קיבלתי צלקת שנפתחה עם דם הלכתי למוקדם אמרו לי אין צורך בהדבקה או בתפרים כי זה יחסית שטחי . שאלתי אם ישאר סימן אמרו לי שסביר להניח שכן . אני בשערת רגשות כל היום אני בוכה אני בחורה בת 28 שהביטחון העצמי שלי משתקף גם במארה החיצוני ואני לא אקבל את זה שיהיה לי סימן ודווקא בפנים שזה המקום הכי חשוף . האם יש כיום טיפול להעלמת צלקות ?? האם המצב הפיך , אני מוכנה לעשות הכל רק שלא ישאר לי סימן . אני מצרפת תמונה של הצלקת שקיבלתי .

04/03/2020 | 14:39 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, יש צורך ביעוץ, יש יש להמתין לפחות חודש לאחר החלמת הפצע. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה