קעקוע גבות אסטטיקה חששות

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

16/02/2020 | 10:25 | מאת: לילך

האם ישנה סכנה בקעקוע גבות. מלנומה ברקע המשפחתי. אמא עם מלנומה ברגל. התגברה. אחות עם גרורות נפטרה.

16/02/2020 | 20:19 | מאת: אפי

הי, הרופאה תענה בקשר לסרטן. רק רציתי לומר לך ששמעתי שיחת נשים ( הנושא קרוב גם לליבי) שמעתי שזה כואב שזה גם יכול לצאת לא טוב מבחינת צורה אבל הכי הלחיץ שיש בנות שזה נהיה ירוק או דוהה.. אז תזהרי מדברים בלתי הפיכים. היום כפי שהינך יודעת יש מסקרות לגבות. אבל אם את רוצה משהו יותר קבוע יש גם צביעה ( לא קעקוע)כמו צביעת שיער.

17/02/2020 | 12:57 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, בהקשר של מלנומה לא. ישנן תגובות לוואי אחרות כגון : תגובת גוף זר ( גרנולומה) אך לא מלנומה.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה