בדיקת שומות - כיצד מתבצעת הבדיקה?

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

09/02/2020 | 04:27 | מאת: א

שלום, יש לי תור לרופאת עור לבדיקת שומות, רציתי לדעת האם הבדיקה נעשית בעירום מלא? או שאני יכול להשאר עם תחתון במהלך הבדיקה? יש לי נקודות חן על הפין והאשכים האם יש צורך להראות אותן לרופאה או שאין סכנה כי האיזור לא חשוף לשמש

09/02/2020 | 16:08 | מאת: תמי

היי, לאמא שלי היה סרטן העור אז אני יכולה לומר לך שכן היא כל פעם באה ביקורת והרופאה רוצה לראות את כל הגוף. כמובן שאם תחתון וחזיה. יש צורך לדווח לרופא איפה יש את השומות במקרה שלך, אם אתה מתבייש תקבע תור אצל רופא ממין זכר.

10/02/2020 | 10:24 | מאת: ד"ר מידן מיכל

ערום מלא

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה