עזרה עם ריח חזק לא נעים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

28/01/2020 | 11:33 | מאת: מיואשת

היי, אני מתקלחת פעמיים ביום אם לא יותר אין לי שיער בבית שחי עשיתי לייזר שמה דאודורנט יש לי בעיה!!! במחזור יש לי ריח לא נעים מבית שחי וזה ממש מפריע לי ולא נעים לי בייחוד שאני ליד אנשים.נניח בעבודה. אבל גם בבית. אני גם אישית לא יכולה לסבול את הריח של עצמי כלום לא עוזר לא מקלחת לא דאודורנט.עדיין נוצר מהר ריח חזק מבית שחי. למה זה? מה אפשר לעשות?

29/01/2020 | 12:02 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, הריח מושפע על ידי אוכלוסיות הבקטריות באזור, מושפע משינויים הורמונליים, סוגי אוכל מסויימים , לחץ ועוד. במידה ויש הזעת יתר ניתן לטפל בבוטוקס . בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה