אקנה באיזור קו הלסת

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

19/01/2020 | 16:08 | מאת: אושר

מזה מספר חודשים אני סובלת מפצעוני אקנה באיזור קו הלסת. אני בת 44 בריאה בדרכ. עשיתי בדיקות דם כולל בדיקות הורמונליות הכל תקין. הייתי אצל מספר רופאי עור אשר נתנו לי כדורים flagyl, משחות לייקליר, אלקום, פוסידין, רוזקס, ניאו מדרול תחליב אקנה. כלום לא עוזר. מה עושים? תודה

19/01/2020 | 19:48 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, ממליצה לשקול טיפול פומי ברטינואידים , מדובר בנגזרת של רטין איי הדורשים מעקב של בדיקות דם אחת לחודש והקפדה על אמצעי מניעה היות ואסור להרות תחת טיפול בתרופה זו. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה