האם אני פוגמת בהשפעת הקיורטן?

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

10/01/2020 | 15:57 | מאת: מיכל

שלום אני משתמשת בקיורטן 40 מ״ג, וגלולות דיאנה 35 לסידור המחזור, לאחרונה יצאו לי בלוטות לימפה מוגדלות בגרון ולכן הרופא נתן לי אנטיביוטיקה בשם צפוויט פורטה 500, התחלתי להשתמש, האם זה פוגם בהשפעה של הקיורטן?, בנוסף רציתי לשאול אם זה בסדר שאני לא נותנת לעור שלי להיות יבש ומורחת המון קרמים, האם הקיורטן עדיין עובד? אני ממש חייבת לדעת לגבי השימוש באנטיביוטיקה צפוויט פורטה 500 יחד עם הקיורטן תודה רבה:)

11/01/2020 | 10:42 | מאת: ד"ר מידן מיכל

אין בעיה עם צ ושימוש הקרמים. בעת טיפול ב רואקוטן אסור ליטול אנטיביוטיקה ממשפחת הטטרציקלינים כגון: מינוציקלין ודוקסילין. בהצלחה!

11/01/2020 | 10:42 | מאת: ד"ר מידן מיכל

אין בעיה עם צפוביט

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה