מיצוק העור שאלות וטכנולוגיה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

04/01/2020 | 12:10 | מאת: יעל

היי, האם ליזר לפנים או גלי רדיו בעלי השפעה דומה על מיצוק עור? או שטיפול אחד מהם יותר אפקטיבי אם כן אשמח לדעת איזה. האם המיצוק נגרם כתוצאה מצלקת שזה גורם בשכבה הפנימית? ושאלה אחרונה: מה ההבדל בין טיפול אצל רופא פרטי לעומת המרכז הרפואי איכילוב שמציע טיפולים דומים? האם זה רק העלות? תודה רבה

04/01/2020 | 21:27 | מאת: ד"ר מידן מיכל

שלום, ‏ישנן טכנולוגיות שונות ולמיצוק העור, לכל אחת יש יתרונות וחסרונות ולכן אין מכשיר מועדף, ממליצה לפנות ליעוץ מסודר ולהתאים מה מתאים לך. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה