פצעון בבית השחי של עובר

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

27/12/2019 | 19:38 | מאת: שירי

היי לפני כחודשיים בערך שמנו לב לפצעון בבית השחי של בננו בן ה7 הפצעון היה קטן עם ראש לבן (טיפה מוגלה) אל לא הפריע לו. ביקרנו אצל הרופאה והיא טענה שזה מולוקסום (?) מאז ועד היום לא ייחסנו ממש חשיבות לפצעון היום הילד התלונן שכואב לו ובאמת שמנו לב שהאזור טיפה נפוח ואדום.. האם יש מקום לדאגה? כמו מה זה נראה? מצרפת תמונה

27/12/2019 | 19:40 | מאת: שירי

מצורפת תמונה

27/12/2019 | 20:32 | מאת: ד"ר מידן מיכל

ניתן לא לטפל, במידה ויש זיהום משני מומלץ על טיפול אנטיביוטי מקומי. לרוב חולף לאחר כשנה אך עלולים להופיע נגעים חדשים ואז מומלץ על הסרתם על ידי קורטג׳ בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה