פריחה בכפות הידיים והאמות

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

25/12/2019 | 15:43 | מאת: ליאור

שלום. אני סובלת כבר כמה חודשים בפריחות וגרד עז באצבעות הידיים, לאחרונה התפשטה הפריחה גם לגב כף היד ולאמות (בעוצמה נמוכה בהרבה). עברתי מספר בדיקות אלרגיה במגע ובדיקות דם, ולא עלה שום דבר שיכול להסביר זאת. אתמול הבנתי שלפני כחצי שנה החלפתי אבקת כביסה. שאלתי היא האם יש אפשרות שמדובר באלרגיה לאבקת הכביסה וזה בא לידי ביטוי רק בידיים? מובן שכל מקרה לגופו, אך האם זה אפשרי או שבמצב של אלרגיה זה היה מתבטא בכל העור? תודה מראש

27/12/2019 | 20:30 | מאת: ד"ר מידן מיכל

אם מדובר בגירוי ולא בתגובה אלרגית אז אפשרי שתהיה תגובה מקומית בלבד.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה