שלפוחיות בציפורניים ויובש מתחת לציפורניים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

25/12/2019 | 00:34 | מאת: ליאת

הייתה לי בניית ציפורניים כמה שנים .. בשיטת אקריל. לאחרונה התחיל לגרד לי כל פעם אחרי שהייתי עושה מילוי בציפורניים. ובימים האחרונים התחילו לי שלפוחיות קטנות ומגרד לי. גם יש כמו יובש מתחת לציפורניים. מה זה אומר? מה לעשות? כמובן שהורדתי את הבניית ציפורניים.

27/12/2019 | 20:28 | מאת: ד"ר מידן מיכל

באבחנה מבדלת אלרגיה ממגע, ,אקזמה דיסהידרוטית ועוד. ממליצה לפנות לרופא עור לאבחנה מדוייקת והפניה לבדיקות רלוונטיות כולל תבחיני טלאי לשלילת רגישות לחומרים. לאחר השלמת בירור ניתן לשקול טיפולי PUVA מקומיים לכפות ידיים וטיפולים אחרים ( במידה ואיך הטבה תחת טיפול מקומי) בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה