טיפול בצלקות אקנה- אשמח לעצה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

22/12/2019 | 10:02 | מאת: נטע

היי, יש לי צלקות אקנה בצורת חורים קטנים כאלה, שנראים כמו נקבוביות מורחבות. איזה טיפול יכול לעזור כדי להעלים אותן? רופא העור נתן משחת ויטמין a, אבל המשחה לא עשתה כל שינוי (רק גרמה לעור להיות יבש ולהתקלף כל הזמן). האם פילינג לייזר יכול לעזור? או אולי פילינג כימי? תודה

27/12/2019 | 20:23 | מאת: ד"ר מידן מיכל

ממליצה לפנות ליעוץ אסתטי , הטיפול המומלץ הינו על ידי שימוש במכשור כגון: לייזר , אנרגית חום ולעיתים שילוב עם הזרקות של חומצה היאלורונית ,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה