שפשפת בקפלים במפשעה,ועור גס בכף יד

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

15/12/2019 | 23:04 | מאת: רותם

שלום רב מזה חודש סובל מסוג של גירוי מוזר\גרדת במפשעה ובקפלים.הייתי אצל רופא עור טען שמדובר בשפשפת והמליץ על משחת סטרואידים שאיני מתלהב לשים בעבר שמתי שם ועשה לי סימני מתיחה בעור וצלקת מה עוד מומלץ כטיפול לשפשפת? הייתי היום אצל רופא אלרגיה עקב דרמטיטסס ואמר שמצב הידיים יחסית טוב אבל יש עדיין סוג של עור מעובה גס ועם נפיחות\בצקת בכף היד למה הכוונה? אין לי גרד רק קצת יובש במיוחד בבוקר או עם מזגנים שמש רוח וקר שמתגבר שם קרם לחות שמאד מקל.לאחרונה המליצו לי על קרם חדש המיועד גם לבעיות אטופיק דרמטיטסס\אלרגיות בעור עם ספיגה ממושכת עד 5 שעות האם אפשר למרוח דבר כזה יש להם אישור ממשרד הבריאות.אודה לעזרתך בברכה רותם

18/12/2019 | 19:50 | מאת: ד"ר מידן מיכל

ממליצה על דרמליבור סבון ומשחה לשפשפת וליחוח לידיים כגון סרביי, ציקפלסט או ציקלפט

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה